Reggie Fils-Aimé o voice chatu Switche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reggie Fils-Aimé o voice chatu Switche

Reggie Fils-Aimé o voice chatu Switche

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 10. 2018 07:00 3
Reklama

Switch je mezi hráči velmi oblíbenou konzolí, v Nintendu mohou být pyšní na dobře odvedenou práci. Online podporou zařízení se však chlubit rozhodně nemohou. V poslední době se hojně diskutuje způsob implementace voice chatu, která je přinejmenším lehce kontroverzní.

Ke komunikaci s dalšími hráči je totiž potřeba vlastnit chytrý telefon. Do něj je nutné stáhnout příslušnou aplikaci, teprve poté je možné spojit se s kamarády. Proč není voice chat implementován přímo do Switche, je všem majitelům konzole záhadou. K situaci se nyní vyjádřil prezident americké pobočky Nintenda - Reggie Fils-Aimé.

Podle něj je přístup Nintenda unikátní. V této společnosti zkrátka dělají věci po svém. „Vidíme Nintendo Switch v situaci, kdy se na něm hraje třeba v parku, metru, autobuse. Věříme, že nejjednoduší způsob jak se můžete spojit voice chatem, je prostřednictvím mobilního telefonu. Máte ho vždy po ruce, je vždy s vámi,” prohlásil Reggie.

Kromě toho telefonu mají hráči po ruce také právě Switch, tento argument tedy zřejmě moc neobstojí. Podle Nintenda je ale zkrátka jednodušší připojit se pomocí mobilního telefonu, než během hraní přímo na Switchi. S tím se prostě budou muset všichni majitelé konzole smířit. Možná, že v příští verzi bude tato záležitost ošetřena lépe. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama