Gameplay Dragon Quest Builders 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay Dragon Quest Builders 2

Gameplay Dragon Quest Builders 2

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

14. 10. 2018 15:59
Reklama

Série Dragon Quest je skutečně bohatá. Původní hra vyšla už v roce 1986 a pokračuje až dodnes nedávno vydaným jedenáctým dílem. To ale není všechno. Kromě hlavní série má Dragon Quest ještě několik spin-offů. Jeden z těch nejúspěšnějších s podtitulem Builders se dočká už druhého dílu, ze kterého si můžete prohlédnout štědrou porci hraní.

Originální mix světa Dragon Quest a populárního Minecraftu ukazuje nejen průzkum stylizovaného světa, interakci s NPC, ale samozřejmě i stavění. Oproti minulému dílu se sice v hratelnosti příliš mnoho nezměnilo, ale do hry přibydou některé podstatné drobnosti, jako například multiplayer pro až čtyři hráče.

Celým názvem Dragon Quest Builders 2: Destruction God Malroth and the Empty Island vyjde už 20. prosince na PS4 a Switch, takže vývoj se zřejmě blíží ke konci. To potvrzuje i fakt, že během gamplaye padne i zmínka o vydání demoverze. O tom, jestli se Dragon Quest Builders 2 dočkáme i na západě pravděpodobně rozhodnou prodeje Dragon Quest XI a původního Dragon Quest Builders.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama