Na další Diablo si nejspíš ještě počkáme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na další Diablo si nejspíš ještě počkáme

Na další Diablo si nejspíš ještě počkáme

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 10. 2018 08:34 3
Reklama

Pomalu, ale jistě, se nám blíží letošní BlizzCon, na kterém jako obvykle budou oznámeny plány firmy Activision Blizzard pro příští rok. Na tento ročník jsou natěšeni především fanoušci série akčních RPG Diablo, o které se v poslední době docela dost mluvilo. Oficiálně zatím máme potvrzený jen příchod třetího dílu na Nintendo Switch a plány na cross-platform. Samozřejmě se nejvíce mluví o tom, že nás čeká nový díl. Blizzard ale ještě ohledně Diabla neplánuje odhalit všechny svoje trumfy. 

V nejnovějším příspěvku na oficiálním blogu Diabla je psáno: “Dobré věci přijdou k těm, kteří si počkají. Na ty zlé je ale potřeba čekat ještě o něco déle.” Samozřejmě to nemusí automaticky znamenat, že na letošním BlizzConu nebude oznámen nový díl, ale Blizzard si očividně chce stále ještě nechat nějaké to eso v rukávu.  

Nyní se tedy spekuluje, čeho se tyto nové informace vlastně týkají. Na internetu najdete názory typu, že nás čekají pouze detaily ohledně cross-platform hraní, jiní hráči zase očekávají příchod nového datadisku pro Diablo III. Skalní fanoušci pak stále čekají na remaster druhého dílu. Je tady zkrátka celá řada možností, co na BlizzConu uvidíme a neuvidíme. Jak to celé dopadne, se dozvíme ve dnech 2. až 4. listopadu, kdy tento veletrh probíhá. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama