Fortnite autobus nyní létá o 25 % rychleji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite autobus nyní létá o 25 % rychleji

Fortnite autobus nyní létá o 25 % rychleji

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 10. 2018 12:17 5
Reklama

Pilot autobusu zbožňovaného Fortnite si konečně zaslouží slova díků od nedočkavých pasažérů. Motor byl totiž dle slov samotných vývojářů upgradován a nyní disponuje větším výkonem. Autobusák si tak konečně může dovolit pořádně sešlápnout plynový pedál.

Nejde však pouze o vtipný komentář na Twitteru, pasažéři skutečně poznají rozdíl. Autobus se nyní během přeletu přes mapu pohybuje o 25 % rychleji. Mohlo by se zdát, že jde o zanedbatelnou maličkost. Co tedy vývojáře k úpravě vedlo?

V chování hráčů byl totiž zpozorován zajímavý trend. Poměrně velká skupina lidí opouští autobus hned jak je to možné, tudíž dopadají na místa v úvodní části mapy. Problém se diskutoval na Redditu, upozornil na něj uživatel s přezdívkou Ringar. Podle něj by se hráči rádi dostali na místa v jiných částech mapy, ale bažení po akci jim zkrátka nedovoluje čekat, než pomalý autobus na místo doplachtí.

Příspěvku si všiml Eric Williamson, vedoucí designér z Epic Games. Na příspěvek odpověděl, že minimálně vyzkouší, zda není na místě drobná změna. Den na to byl oznámen upgrade autobusu. Hráči se tedy nyní na vzdálenější místa dostanou rychleji.

Když už nic jiného, jde o sympatické gesto, jímž vývojáři dokázali, že komunitě hráčů skutečně naslouchají. Zároveň upozorňují všechny pasažéry, aby se během jízdy raději připoutali. Co na novinku říkáte? Pocítili jste zrychlení autobusu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama