Retro akce Shakedown Hawaii už na jaře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Retro akce Shakedown Hawaii už na jaře

Retro akce Shakedown Hawaii už na jaře

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 10. 2018 10:37 12
Reklama

Retro City Rampage byl klon starých dílů série Grand Theft Auto, který vyšel už v roce 2012 a jednalo se o prvotinu studia Vblank Entertainment. Hra si našla statisíce fanoušků napříč snad všemi možnými platformami a v roce 2015 bylo oznámeno pokračování s názvem Shakedown Hawaii. Vývoj retro parodie na městskou akci se už zřejmě konečně blíží ke konci, protože hra by měla vyjít už příští rok na jaře.

V roli zkrachovalého businessmana se pokusíme přizpůsobit moderním trendům hned v několika oblastech podnikání. Konkurence je tvrdá, a jelikož je naše hlavní postava ze staré školy, nebudeme se omezovat pouze na zákonem dané postupy, ale občas si při plnění misí v otevřeném světě pomůžeme třeba plamenometem nebo baseballovou pálkou.

Jak je z traileru patrné, hra nabídne kromě krásné 16-bitové grafiky i komplexní hratelnost. Variabilní zničitelné prostředí bude naplněné dopravními prostředky, hlavními i vedlejšími úkoly, nemovitostmi ke koupi a spoustou vtipných postav. Co se našeho hrdiny týče, můžeme se těšit i na několik nejen vizuálních úprav a vylepšení.

Kromě klasického příběhového módu bude hra obsahovat i režim Arcade Challenge a v neposlední řadě i Free Roam mód, ve kterém si užijete prostředí města bez plnění jakýchkoli misí.

Shakedown Hawaii vyjde začátkem příštího roku na PC, PS4, PS Vita, Nintendo 3DS a Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama