Oznámen Trine 4, vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen Trine 4, vyjde příští rok

Oznámen Trine 4, vyjde příští rok

Martin Nahodil

Martin Nahodil

25. 10. 2018 08:10 1
Reklama

Série fantasy skákaček Trine je tady s námi už od roku 2009 a za tu dobu nám přinesli vývojáři ze studia Frozenbyte celkem 3 díly. V zatím posledním díle s podtitulem The Artifacts of Power už byl Trine plnohodnotnou 3D skákačkou a i když nebyl úplně špatný, na dlouho vám nevydržel. Vývojáři ale dnes přicházejí s pokračováním, které ponese podtitul The Nightmare Prince.

Na novém díle ale nebudou vývojáři z Frozenbyte pracovat sami. Ruku k dílu přiloží Modus Games. Christina Seelye, která je CEO tohoto studia, řekla, že jsou opravdu nadšeni, že se mohli vydat společnou cestou s Frozenbytem. “Není pochyb, že Trine 4 bude přesně tou hrou, po které hráči poslední roky volají.”

Lauri Hyvärinen, CEO Frozenbytu, řekl: “Trine 4 bude ten nejlepší díl celé série. Zase dostaneme tuto značku na výsluní. Všímáme si zpětné vazby fanoušků a my jsme připraveni předčít jejich očekávání. Trine se vrací.”

Oznámen Trine 4, vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz

Bohužel jsme ze samotné hry zatím neviděli ani obrázek, ale je potvrzené, že vyjde už v příštím roce. Budeme si ji moci zahrát na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendo Switchi. Také je docela možné, že se s novým dílem na Switch podívají i předchozí díly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama