Ark: Survival Evolved na Switch v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ark: Survival Evolved na Switch v listopadu

Ark: Survival Evolved na Switch v listopadu

Tomáš Poborský

Tomáš Poborský

29. 10. 2018 09:55
Reklama

Studio Wildcard oznámilo, že hra Ark: Survival Evolved ve verzi pro Switch bude vypuštěna 30.listopadu. Port pro Switch, jenž byl překvapivě oznámen letos v březnu, má na starosti studio Abstraction Games, které má s portováním her nemalé zkušenosti. Studio se zavázalo, že hráčům zprostředkuje autentické divoké dobrodružství v otevřeném světě i na cestách.

Tato verze hry bude obsahovat stejnou mapu, jaká je dostupná hráčům na velkých platformách, a bude zahrnovat přes více než sto stvoření. Některá z nich jsou insipirována skutečnou prehistorickou faunou od tyranousaura rexe až po giganotosaura. Zbytek tvorů bude tvořeno pouze v rámci fantazie a mýtů, a tak budete moci narazit třeba na Yetiho. Mnohé znich budete moci zkrotit, chovat, osedlat, pohřbít či zabít a následně sníst.

Studio také hráčům slíbilo, že se bude možné spojít se stovkami hráčů v rámci on-line režimu. Pro hráče, jenž neradi hrají hry přes internet a upřednostňují spíše solo hraní, bude připraven Solo mód. 

My v redakci jsme celkem zvědaví na to, jak si studio v rámci portu pro Switch i přes nižší výkon konzole poradí a jak bude hra na Switchi vypadat, protože i na mnohem výkonějších strojích měla hra veliké problémy a ne vždy bežela tak, jak by měla. Dle Wildcard bude Ark: Survival Evolved stát 49,99 dolarů, tedy zhruba 1130 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama