Chystá se další Bubsy, nově u jiného studia
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se další Bubsy, nově u jiného studia

Chystá se další Bubsy, nově u jiného studia

David Plecháček

David Plecháček

31. 10. 2018 11:42 2
Reklama

Dnes na den přesně je to rok, co vyšla hra Bubsy: The Woolies Strike Back. Jeden ze zástupců, který měl značit renesanci plošinovek, se ale zadrhl na půli cesty a odnesl si velice slabá hodnocení. Těžko ale říct, zda se vlastně jednalo o neúspěch, protože se vydavatel o to samé pokouší znovu s novým dílem.

Rys Bubsy byl populární především v polovině a na konci 90. let. Z té doby známé několik zvířecích hrdinů, a i když kočkovitá šelma nepatří mezi nejznámější - třeba tak jako jakýsi modrý ježek, zelený králík s červenou čelenkou nebo oranžový vačnatec - tehdejší díly patřily mezi to lepší, co žánr na SNESu, Mega Drive, PlayStationu nebo tehdejších počítačích nabízel.

To se ale nedá říct o aktuálním, rok starém The Woolies Strike Back. Zašlou slávu nedokázalo zachránit ani nadšení z toho, že plošinovek v posledních letech přibývá, byť těch kvalitních zase tolik není. Pawns on Fire se minimálně na první pohled jeví dost podobně, ale dost možná nebude následovat vydlážděnou cestu studia Black Forrest. To už totiž s vývojem nijak nesouvisí a štafetu přebral nový tým.

Je jím studio Choice Provision, dříve známé jako Gaijin Fames. Pod touto značkou vycházela v minulosti série Bit.Trip, byť její zatím poslední hra, Runner3, vyšla už pod novým jménem vývojářského týmu ze Santa Cruz. Nakolik ale nové studio zvýší laťku oproti loňskému roku, to si netroufáme odhadovat. Jisté je, že hra vyjde v roce 2019 na PC, PS4 a Nintendu Switch. Níže se můžete podívat na nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama