Smash Bros. Ultimate představují novinky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Smash Bros. Ultimate představují novinky

Smash Bros. Ultimate představují novinky

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

1. 11. 2018 16:10
Reklama

Všichni majitelé Switche již určitě netrpělivě čekají na nejnovější přírůstek v sérii Super Smash Bros., a právě pro ně máme spoustu nových informací, odhalených během dnešního Nintendo Direct prezentace.

V době vydání se ve hře bude nacházet celkem 74 bojovníků, v čele s nově představeným Kenem ze série Street Fighter, a Incineroarem, tedy druhou evolucí Littena, ohnivého kočičího Pokémona. Zatímco v případě prvního jmenovaného se setkáme s podobou ze Super Street Fighter II Turbo z roku 1994, Litten, potažmo Incineroar, byl poprvé představen relativně nedávno, konkrétněji v listopadu roku 2016, kdy se si odbyl premiéru v Pokémon Sun and Moon.

Pokud vás však více než postavičky zajímá samotné hraní, i pro vás si Nintendo připravilo několik zajímavých herních mechanismů. Novinkou budou Spirits, tedy duchové, sloužící jako jistý power-up pro hráčova bojovníka. Duchů bude k dispozici mnoho, od u nás nepříliš známého Chibi-Roba přes Dr. Wilyho (Megaman) a Tailse (Sonic), až po všem známého Revolvera Ocelota ze série Metal Gear Solid.

Hráč si bude volit hlavní a primární duchy, vylepšující jeho vlastnosti, prvek tedy bude přispívat mj. k zajímavým strategiím na konkrétní soupeře. Spirits budou moci levelovat a vyvíjet se, čímž dopřejí hráči dalšího citelnějšího vylepšení. Nic ale není zadarmo, a tyto pomocníky bude třeba prvně poctivě vybojovat.

Všechny nové postavy se dočkají Amiibo figurek, vycházejících ve vlnách, přičemž na startu budou dostupné Amiiba Inklinga (Splatoon), Wolfa (Star Fox) a Ridleyho (Metroid). Zpět ale k samotné hře. Dočkáme se 59 pomocných trofejí v podobě dalších charakterů z univerz Nintenda, otevírajících nové ofenzivní i defenzivní možnosti, nových outfitů, online hraní s možností gaučové kooperace, voice chatu pomocí aplikace pro chytré telefony, nebo třeba diváckého módu.

Super Smash. Bros Ultimate vychází exkluzivně pro Nintendo Switch, a to již 7. prosince. Hru včetně sběratelky a bundlu s konzolí si můžete předobjednat na Xzone, kde k ní navíc dostanete exkluzivní steelbook, blok a klíčenku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama