Blizzard chystá více mobilních titulů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard chystá více mobilních titulů

Blizzard chystá více mobilních titulů

Ferdys

Ferdys

9. 11. 2018 08:57 12
Reklama

Blizzard na nedávném BlizzConu odhalil Diablo Immortal pro mobilní zařízení. To však nebylo přijato s otevřenou náručí a fanoušci byli velmi rozčilení, že se jedná o mobilní hru. I přes negativní ohlasy se však nezdá, že by Blizzard ustoupil z vývoje her na mobilní platformy. Právě naopak.

Spoluzakladatel Allen Adham se na následující konferenci nechal slyšet, že Diablo Immortal je pouze první krok a že se vývoji na mobilní zařízení chtějí věnovat dále. “Mnoho z nás se během posledních let přesunulo z velkých platforem na hraní na mobilech. Hodně našich nejlepších vývojářů je nyní zaměřeno na vývoj her pro mobilní zařízení a napříč všemi značkami, které Blizzard vlastní. Některé z nich vznikají ve spolupráci s externími týmy, jako třeba Diablo Immortal. Mnoho je vyvíjeno interně, ale ty vám ukážeme později.“ Řekl Adham.

Blizzard má momentálně ve vývoji nejvíce projektů za svou historii a čeká jej prý zářná budoucnost. Proč se ale společnost začala zajímat o kapesní zařízení? Adham řekl, že technologie mobilních zařízení je již na takové úrovni, že ji lze srovnávat s konzolemi nebo hraním na PC. Zároveň je to příležitost, jak dostat Diablo do podvědomí širšímu a mladšímu publiku, které hraje převážně na mobilech. Zároveň ale ujišťuje, že na PC a další domácí platformy nezanevřeli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama