Creative s předstihem boduje na CES 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Creative s předstihem boduje na CES 2019

Creative s předstihem boduje na CES 2019

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

9. 11. 2018 17:25 4
Reklama

Pokud jsou vám alespoň trochu milé elektronické hračky, jistě je vám známa zkratka CES, značící Consumer Electronic Show, největší světový veletrh spotřební elektroniky. Do ledna, kdy se již více než 50 let stará akce odehrává, nám sice ještě dva měsíce zbývají, již v těchto dnech se však udílí prestižní ceny za inovaci, přičemž jedna z nich putuje do rukou společnosti Creative.

A stejně jako v roce minulém se cena týká externí zvukové karty z legendární řady Sound Blaster, konkrétněji Sound BlasterX G6, navazující na úspěch modelu AE-5 z CES 2018. Porota, sestávající se ze špičkových nezávislých designérů a inženýrů, kartu ocenila titulem Honoree, značícím produkt, který si ve všech pozorovaných oblastech vede nadmíru dobře.

Creative s předstihem boduje na CES 2019
i Zdroj: Hrej.cz

Sound BlasterX G6 kritiky kromě nekonvenčního vzhledu uchvátila i svými funkcemi. Karta je momentálně jediným hardwarovým řešením s vysokým výkonem na světě, které je současně kompatibilní s herními platformami PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, a samozřejmě i s počítači.

Nabízí přehrávání vysoce kvalitního obsahu až 32bit / 384kHz a její dynamický rozsah činí 130 dB, unikátnost modelu G6 dále tkví i v tom, že je jediným přenosným DAC / AMP se zvukovým procesorem XAMP, který zesiluje kanály jednotlivě. Samozřejmostí je i podpora dekódování Dolby Digital a virtuálního prostorového zvuku 7.1.

Pokud si tedy libujete v kvalitním zvuku při hraní i poslechu hudby, SoundBlasterX G6 je ideálním řešením, které nejen že hravě předčí kvalitu integrované zvukové karty, ale rozhodně neudělá ostudu ani svým designem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama