Harry Potter od Niantic vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Harry Potter od Niantic vyjde příští rok

Harry Potter od Niantic vyjde příští rok

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 11. 2018 10:50
Reklama

Už jsou to více než dva roky od doby, co studio Niantic spustilo šílenství s jejich AR titulem Pokémon Go. Nemusí se to na první pohled zdát, ale pokémoni jsou i po letech stále ve formě a letos zaznamenali nejvyšší počet hráčů za dobu své existence. Niantic si ale brousí na další značku, která má fanoušky po celém světě. Minulý rok jsme se dozvěděli, že uzavřeli partnerství s Warner Bros. a pracují na AR hře ze světa Harryho Pottera. Už příští rok bychom se jí měli konečně dočkat.

Hra nese podtitul Wizards Unite a Niantic k ní vydal první teaser. Sice jsme se z něj moc novinek nedozvěděli, ale očividně opět půjde o chystání okořeněné o kouzla. Konkrétně byla chycena zlatonka. Nemyslíme si, že se budou chytat kouzelníci, podobně jako svatí ve Follow JC Go.

Očividně bude hru doprovázet i příběh. Na plakátě, který je vidět ve videu, se píše, že věci a bytosti z kouzelnického světa se dostávají do světa mudlů. Je docela dobře možné, že úkolem hráče bude odchytit vše, co se k nám dostane.

Rozhodně jsme zvědaví, co nakonec ze spolupráce Nianticu a Warner Bros. vznikne. Svět Harryho Pottera je velmi atraktivní a když vidíme, jak na tom jsou pokémoni, tak kouzelníci se na mobilech bezesporu uchytí také.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama