Raubíř Ralph se objevil ve světě Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Raubíř Ralph se objevil ve světě Fortnite

Raubíř Ralph se objevil ve světě Fortnite

David Plecháček

David Plecháček

22. 11. 2018 14:09
Reklama

Fortnite táhne nejen hráče, ale i partnery, kteří by se na úspěchu stylizované akční hry od Epicu rádi přiživili. Hra má tak silné postavení, především její režim battle royale, že táhne i takové firmy, jako je Disney. A i když mix pohádkových postav a zabíjejících se hráčů na první pohled nedává moc smysl, jedna z postav by v tamním světě mohla nadělat slušnou paseku.

Raubíř Ralph totiž rád rozbíjí věci. Nebo spíše než rád to dělá proto, že je to v jeho povaze. Ostatně jeho nepřeložené jméno je v tomto ohledu o něco vypovídavějším – Wreck-It Ralph. V nejnovějším snímku Ralph rozbíjí internet, tak proč by nemohl rozbít i nejhranější online titul na trhu, Fortnite, do nějž míří miliony hráčů denně?

Mohl by, ačkoliv se k tomu Disney ani Epic zatím nijak nevyjadřuje. K této teorii totiž přišli hráči náhodou, podobně, jako se to povedlo uživateli MozzzyyTwitch, který na rozdíl od ostatních zrovna streamoval a má tak nezvratný důkaz o Ralphově přítomnosti ve hře. Navíc se Ralph objevil přesně ve chvíli, kdy do kin míří již zmiňovaný druhý díl. Náhoda? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama