Poslední obsah míří do Splatoonu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední obsah míří do Splatoonu 2

Poslední obsah míří do Splatoonu 2

Ferdys

Ferdys

26. 11. 2018 15:54
Reklama

Barevná hříčka Splatoon 2 je s námi již více jak rok a před nám je poslední update, který nám do hry přinese nový obsah. Vydání je naplánováno na 5. prosince, poté můžeme očekávat pouze menší opravné patche, které se budou starat o balanc hry.

Update s číslovkou 4.3.0 bude tedy ten poslední, který nám přinese nový obsah v podobě osmi nových zbraní a dvou nových schopností. Některé nám již byly představeny, jako třeba Nautilus 79, Custom Explosher a Bloblobber Deco. Zbytek je zatím zahalen tajemstvím a bude součástí Kensa Collection IV.

Spolu s novými zbraněmi se dočkáme i dvou nových schopností. První je Bomb Defense Up DX, která kombinuje již existující ability Cold Blooded a Bomb Defense Up. Druhá je Main Power Up, která bude měnit své vlastnosti podle zbraně, kterou momentálně držíte v rukou.

Fanoušci se však nemusí bát, že by podpora utichla. Stále se můžeme těšit na Splatfest a další uhlazení hry, které jsou plánovány přes celý příští rok.. Pro srovnání, první Splatoon na Wii U se z obsahu zadarmo mohl těšit pouze půl roku a poslední Splatfest se konal již rok po vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama