Fortnite má 200 mil. registrovaných účtů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite má 200 mil. registrovaných účtů

Fortnite má 200 mil. registrovaných účtů

David Plecháček

David Plecháček

27. 11. 2018 13:27 2
Reklama

Fortnite... je Fortnite. Znovu bychom opakovali, že se ze hry stal neuvěřitelný fenomén, že není v současné době hranější hry a že zájem pravděpodobně jen tak neutichne. A i kdyby utichl, tak z úspěchu hry bude Epic žít ještě dost dlouho. Nevěříte? Vždyť má Fortnite 200 milionů registrovaných hráčů!

S touto statistikou přišla agentura Bloomberg. Od posledního dílu je to poměrně výrazný nárůst, protože poslední počítání probíhalo v červnu, a tehdy měla hra registrovaných 125 milionů hráčů napříč všemi platformami – tedy jak na PS4, Xboxu One, Nintendu Switch a PC, ale samozřejmě i na mobilních zařízeních.

Procentuálně se jedná o více než 60procentní zvýšení počtu účtů, a oproti lednu se jedná dokonce o pětinásobné zlepšení. Jak Bloomberg podotýká, dvě stě milionů je zhruba celá populace Brazílie a pokud bychom hovořili o samostatném státu, byl by šestou nejlidnatější zemí na světě – za Čínou, Indií, Spojenými státy, Indonésií a již zmíněnou Brazílií.

Pokud hovoříme o aktivních uživatelích, poslední informace máme ze srpna. Tehdy se do Fortnite za jeden měsíc přihlásilo přes 78 milionů z nich. Jste mezi nimi i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama