Yakuza Online dosáhla milionu hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yakuza Online dosáhla milionu hráčů

Yakuza Online dosáhla milionu hráčů

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 11. 2018 12:45 1
Reklama

Je to teprve týden od chvíle, co vyšel online spin-off pro dlouholetou sérii Yakuza a za tak krátkou dobu se jí podařilo nabrat více než milion hráčů. Je to opravdu hodně především když vezmete v potaz, že je hra zatím dostupná pouze na japonském trhu.

Hra vyšla pro PC a mobilní zařízení se systémy Android a iOS. Nás ale hlavně zajímá, jestli se dostane i k nám. Byl by to docela logický krok vzhledem k tomu, že Yakuze se v poslední době daří nejen na Japonském trhu, ale po celém světě. Pokud by o ní chtěli rozšířit povědomí ještě více, Yakuza Online by v tom mohla dost pomoci. Navíc to není úplná maličkost. Vypráví se tady další část příběhu, jehož hlavní postavou je úplný nováček Ičiban Kasuga, který nahradil Kazumu Kiryu.

Sega ohledně vydání na západních trzích zatím neřekla vůbec nic. To bohužel platí i pro chystaný remaster čtvrtého dílu, který má vyjít na začátku příštího roku. Opět je zatím plánovaný jen pro Japonsko. Během roku 2019 by se na PlayStation 4 měly dostat i další díly z předchozí generace. Bylo by zvláštní, kdyby tyto remastery u nás nevyšly, když Kiwami si vede velmi dobře. Na druhou stranu to ale není poprvé a nejspíš ani naposled, co se k nám taková hra nedostane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama