Chystá se další kolekce Assassins Creed?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se další kolekce Assassins Creed?

Chystá se další kolekce Assassins Creed?

Ferdys

Ferdys

3. 12. 2018 14:42 2
Reklama

Série Assassin's Creed po Eziově trilogii možná dostane další kolekci, která by měla vyjít na začátku příštího roku na Xbox One, PlayStation 4, a také na Nintendo Switch. Německý obchod Media Markt má totiž k předobjednání takzvanou. Assassin’s Creed Compilation. Ta má navíc i datum vydání, a to je stanoveno na 29. března příštího roku.

Kromě názvu a data vydání se bohužel o téhle kolekci nic neví. Ovšem vzhledem k datu vydání, které je nedaleko, by se dal brzo očekávat nějaký příval informací. Edice však není ani v nabídce Amazonu a Ubisoft taky zarytě mlčí a nic prozatím nepotvrdil. Pokud je únik z německého maloobchodu pravdivý, tak by se jednalo o první díl série, který by se na západu dočkal verze na Switch.  Assassin’s Creed Odyssey je sice na Switchi k dispozici přes cloud, ale pouze na japonském trhu.

Pokud stále ještě brouzdáte světem Assassin’s Creed Odyssey, tak zítra vás čeká první kapitola DLC, Legacy of the first Blade, s podtitulem Hunted. Na druhou část si musíme počkat na začátek příštího roku. Naši recenzi na základní hru si můžete přečíst zde. A pokud se vám Pavlova recenze zalíbí, hru si můžete pořídit na PlayStation 4, Xbox One a PC z webu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama