Do PUBG zavítají zombie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do PUBG zavítají zombie

Do PUBG zavítají zombie

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 12. 2018 13:29
Reklama

A zase ten battle royale. Fortnite už je dlouhodobě na výsluní a po ostatních menších projektech ani pes neštěkne. No a pak tu ještě máme Playerunknown’s Battlegrounds. Tuhle hru mnozí považují za ten jediný správný battle royale projekt, avšak co se týče samotné hráčské základny, není to už tak slavné, jak bývalo.

To samé se dalo kupříkladu říci i o stavu hry na Xboxu, kde docházelo k velkým propadům ve frameratu a celkově o dosti horším zážitku oproti PC verzi. Tým z Bluehole se ale kousl a po několika měsících úprav je hra snad konečně v tom nejlepším možném stavu. Avšak vývojáři nepolevují a po několika nových mapách přijde do hry další novinka.

Na oslavu ukončení mobilního turnaje v Dubaji si tým připravil zajímavé spojení dvou značek. Na oficiálním twitterovém mobilním účtu PUBG Mobile se objevilo záhadné video, poukazující na kolaboraci PUBG a zombie hororové série Resident Evil.

V ukázce se konkrétně objevuje remake na Resident Evil 2, který má vyjít příští rok v lednu. Bohužel ani zdaleka nevíme, čeho se bude tento projekt týkat, ale lze logicky předpokládat, že jeho předmětem bude právě Resident Evil 2 a ne nějaký jiný díl. Je asi taky docela jasné, že vzhledem k tomu, kde se zpráva objevila, je velmi pravděpodobné, že se bude jednat o především mobilní záležitost, ale nechme se překvapit.  Co z toho vznikne, se prý dozvíme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama