Do Pokémon Go míří souboje mezi hráči
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Pokémon Go míří souboje mezi hráči

Do Pokémon Go míří souboje mezi hráči

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 12. 2018 10:59 1
Reklama

I když se může zdát, že největší vlnu popularity má mobilní Pokémon Go už dávno za sebou, tak se mu daří více než dobře. Vývojáři z Nianticu se o něj starají, jak se patří a v nejbližší době konečně přijde něco, po čem hráči volají už od vydání hry. Nejen v pokémoních hrách, ale třeba i v seriálu bylo velmi důležitou složkou bojování mezi trenéry. Nyní tato funkce míří i do Pokémon Go.

Souboje budou probíhat stejným stylem, jako při dobývání gymů. Vše probíhá v reálném čase. Potřebujete k tomu jen partu tří dostatečně silných pokémonů. Ať už se vám podaří vyhrát nebo prohrajete, dostanete odměny, mezi kterými mohou být i vzácné předměty.

Ještě, než se pustíte do soubojů, je třeba si vybrat ligu. Celkem jsou na výběr 3. V první z nich, Great League, můžete bojovat jen s pokémony, kteří nepřesahují 1 500 CP. V Ultra League se tento limit zvyšuje na 2 500 CP. Master League pak žádná omezení nemá a můžete do boje vyslat koho chcete.

Stejně jako v případě výměny pokémonů budete muset i při soubojích být s dalším trenérem blízko u sebe. Pokud ale máte s některým z vašich přátel vysoký level přátelství, můžete se s ním utkat odkudkoliv.

S vydáním Pokémon Let’s Go komunita kolem mobilní verze docela ožila. Ceníme si toho, že i když Niantic dělá na dalších projektech, stále se o Pokémon Go stará. Příští rok by měli vydat hru podobného rázu ze světa Harryho Pottera. Do té doby ale ještě pár desítek pokémonů stihnete nechytat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama