Devolver Digital ukazují Ape Out
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Devolver Digital ukazují Ape Out

Devolver Digital ukazují Ape Out

Filip Švácha

Filip Švácha

7. 12. 2018 14:08
Reklama

Devolver Digital většina z vás asi zná především kvůli pološíleným vystoupením na konferenci E3, nebo jejich ještě šílenějším hrám. Za všechny můžeme jmenovat například My Friend Pedro, který byl právě na minulé E3 oznámen.

Tento americký vydavatel začínal vydáváním upravených verzí původních Serious Samů od chorvatského studia Croteam, ale postupně se propracovával do těch vyšších sfér herního průmyslu, až se nakonec dostal na samotnou E3. A za to můžeme být rádi, protože něco takového jsme v minulých letech na této slavné konferenci rozhodně vidět nemohli.

Jejich další hra se, jak se zdá, ponese ve stejném duchu. V novince Ape Out se totiž vžijete do role barevné postavičky, zřejmě gorily, v jejíž minulosti se muselo něco šeredně pokazit, protože množství násilí, které dokáže na svých oponentech napáchat, je enormní. Vůbec si nebere servítky, a pokud po ruce není zbraň, nevidí v tom žádný problém a udělá si ji z prvního protivníka, na kterého narazí. Samo sebou této záhadné postavě nedělá potíže vyhazovat nebohé nepřátele z oken, nebo je jednoduše roztříštit o zeď. Hratelností pak titul dost připomíná Hotline Miami 2: Wrong Number.

Celé tohle dobrodružství je zaobaleno do velmi zvláštní barevné stylizace, ve které se nešetří efektními cákanci z krve, jako při práci nějakého zvrhlého malíře. Nesmíme zapomenout ani na zběsilé jazzové ozvučení, které při každém zabití nabývá na intenzitě. Jak to celé dopadne, se majitelé PC a Nintenda Switch mohou dozvědět už celkem brzy, konkrétně 7. února příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama