Multiplayer Stardew Valley míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer Stardew Valley míří na Switch

Multiplayer Stardew Valley míří na Switch

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 12. 2018 11:02
Reklama

Stardew Valley na multiplayerový mód čeká už pěkně dlouho. Po několika odkladech je to ale konečně tady. Pokud hrajete na PC, tak už nějakou chvíli můžete ve více lidech hrát a od zítřka tato funkce bude dostupná i na Nintendu Switch. To z něj dělá první konzoli, kde bude multiplayer dostupný.

Po dlouhém čekání se tedy budete moci pustit do farmaření až ve čtyřech lidech skrz online co-op. Sice bude mít každý vlastní bydlení, ale na farmaření, rybolovu a chovu zvířat už budete muset pracovat společně. Abyste mohli online funkce využívat, musíte mít předplacený Nintendo Switch Online. Také je tady možnost hrát lokálně. Nemůžete ale hrát na jedné obrazovce, každý potřebuje vlastní konzoli.

Tohle je jeden z posledních projektů, na kterých Chucklefish spolupracovat s Ericem “ConcernedApe” Baronem, který tuto hru vytvořil. Nedávno oznámil, že se vydá jinou cestou. I tak se ale Chucklefish i nadále bude starat o vydání verze pro Switch a na mobilní zařízení. Na ostatních konzolích by se měl multiplayer objevit snad ještě do konce roku. Přesné datum vydání ale zatím není známo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama