Smash Bros. prodalo více než milion kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Smash Bros. prodalo více než milion kopií

Smash Bros. prodalo více než milion kopií

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 12. 2018 09:08 3
Reklama

Letošní sezónu velkých titulů zakončilo Nintendo s novým přírůstkem do série Super Smash Bros. s podtitulem Ultimate. Hra vyšla v pátek a první víkend si v prodejích vedla skvěle. Podle magazínu Famitsu se jen v Japonsku prodalo 1,3 milionu kopií. Celkové prodeje tedy ještě neznáme, ale bezesporu ještě o nějaký milion narostou vzhledem k tomu, že Smash Bros je populární i ve zbytku světa.

Jak v ohlasech recenzentů, tak hráčů si Smash Bros. Ultimate vede výborně. Nintendo v podstatě vsadilo na jistotu a rozhodlo se udělat největší cross-over v historii videoher. Ve výsledku tak hra obsahuje přes 70 hratelných postav, mezi kterými najdete i charaktery, které nespadají pod Nintendo. Namátkou mezi ně patří třeba Snake z Metal Gear Solid nebo Ryu ze Street Fighteru.

Další hratelné postavy se do hry chystají formou DLC. Na The Game Awards, které se konaly v pátek brzy ráno, se také objevilo překvapení pro fanoušky Smash Bros. Přidá se i Joker, hlavní hrdina z Persony 5. Zatím neznáme kompletní seznam postav, které do hry časem přibydou, ale fanoušci si hlavně přejí, aby se dostalo i na Waluigiho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama