Fortnite dostává nový režim Creative
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite dostává nový režim Creative

Fortnite dostává nový režim Creative

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 12. 2018 13:12
Reklama

The Game Awards už máme týden za sebou, ale jejich dozvuky můžeme ještě stále slyšet. Studio Epic Games totiž oznámilo, že jejich zlaté vejce Fortnite dostane nový režim Creative. Pro majitele Battle Passu byla tato novinka dostupná už od 6. prosince, ale nyní ho mohou zdarma vyzkoušet úplně všichni. A co tedy přináší?

Hráčům tento nový mód umožňuje popustit uzdu svému stavitelskému já. Dostaneme totiž k dispozici ostrov, kde si budeme moci tvořit, co se nám zlíbí. K tomu nám pomůže řada novinek, jako například schopnost létat nad mapou, kopírovat a upravovat různé objekty, možnost vybrat si z různých druhů ostrovů a nesmí chybět ani pokládání pastí, beden a lam. Jak je u této hry zvykem, tak samozřejmostí bude další podpora i po vydání, takže o nedostatek nového obsahu by neměla být nouze.

Výtvory pak bude možné zkoušet se spoluhráči a následně je i sdílet mezi ostatní. K tomu se váže i další novinka v podobě The Block. Díky ní budeme mít příležitost dostat své výtvory přímo do režimu Battle Royale. O tom, kdo tuto možnost dostane, rozhodne komunita. Fortnite tedy dostává další porci obsahu, protože Epic Games rozhodně nechtějí začít přicházet o ty miliony hráčů, které už mají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama