Vývoj Stardew Valley bude dále pokračovat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Stardew Valley bude dále pokračovat

Vývoj Stardew Valley bude dále pokračovat

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

16. 12. 2018 10:11
Reklama

Je to jen pár desítek hodin, co Eric Barone převzal od Chucklefish vydavatelská práva na svůj farmářský simulátor Stardew Valley a zdálo se, že v tuto chvíli se postará pouze o srovnání všech portů hry na stejnou verzi, a tím vývoj ukončí. Nějakou dobu si to myslel i sám autor, ale nakonec bude všechno trochu jinak.

Barone, přezdívaný ConcernedApe, se na svém blogu vyjádřil v tom smyslu, že vývoj Stardew Valley bude nadále pokračovat na úkor jeho nového projektu. Ten už má Ape dávno rozpracovaný, ale kromě toho, že se bude odehrávat ve stejném světě jako Stardew Valley, o něm nic víc nevíme. Sám Barone o sobě prohlašuje, že v tomto směru je hodně opatrný a novou hru neodhalí dříve, než bude mít všechny její hlavní mechanismy dobře promyšlené.

Původně už prý byl připravený se novému projektu věnovat naplno, ale jelikož má neustále nové nápady a komunita kolem Stardew Valley je stále velice aktivní, nakonec situaci přehodnotil. A to do té míry, že update 1.4, který momentálně připravuje, bude jeho posledním samostatným příspěvkem do hry a na další rozšíření si dokonce pokusí vytvořit vlastní tým. Pořád počítá s tím, že hlavní práce bude na něm, ale s programováním nebo opravami chyb si rád nechá pomoci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama