Pillars of Eternity 2 s jistotou na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity 2 s jistotou na konzolích

Pillars of Eternity 2 s jistotou na konzolích

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 12. 2018 17:08 1
Reklama

Určitě existuje řada hráčů, kteří se asi ptají, kde je slibovaná konzolová verze pokračování Pillars of Enternity 2: Deadfire. První díl tuto péči dostal, takže jak to, že už tu po takové době od vydání PC verze, není i díl druhý? Vydání se tento rok asi zřejmě nedočkáme. Celé situaci také určitě neprospěla ani akvizice Obsidian Entertainment Mircrosoftem. To vyvolává hned další otazníky. Co když hra vyjde pouze na Xbox One a zákazníci konkurenčního PlayStationu 4 budou mít smůlu? A co teprve Nintendo? No prostě samé otázky, ale odpovědi nikde.

Dnes už jsme ale moudřejší. Obsidian všechny uklidnil příspěvkem na svém blogu, jenž se zaměřoval na představení posledního placeného DLC The Forgotten Sanctum. Tam konečně zmiňují, že vydání na konzole je stále v plánu. Tým pro nás nemá připraveno žádné konkrétní datum, ale hra by měla v této verzi dorazit v příštím roce. O port se stará studio Grip Digital a ten by měl být dostupný jak na Xboxu One, tak na PlayStationu 4 a Nintendu Switch. Edice bude dokonce obsahovat všechna placená DLC a další přídavky, které do této chvíle vyšly.

Co se týče porce zábavy, kterou rozšíření přinese, půjde o nové podtřídy pro ty stávající, jmenovitě Wizards dostanou Blood Mage, Barbarians Furyshaper, pro Rogues to bude Debonaire a konečně pro Ciphers to bude Psion. Samozřejmostí jsou noví bossové a další Magran's Fire Challenges. Nové rozšíření je pro PC hráče dostupné už nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama