Super Smash Bros. slaví úspěch i v Evropě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Smash Bros. slaví úspěch i v Evropě

Super Smash Bros. slaví úspěch i v Evropě

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 12. 2018 11:49
Reklama

Nintendu se jejich poslední velká exkluzivita letošního roku opravdu povedla. Nejen, že sklízí vysoké známky v celosvětových recenzích, ale i hráči jsou ze Super Smash Bros. Ultimate nadšeni. Nedávno se k nám dostali informace ohledně toho, že měl nejúspěšnější první víkend ze všech exkluzivit pro Switch. Nyní se Nintendo podělilo i o výsledky z evropského trhu. Za prvních 11 dní se prodalo přes 3 miliony kopií.

Je to opravdu velké číslo vzhledem k tomu, že Nintendo v Evropě nemá takové zastoupení jako třeba v Americe. S tímhle výsledkem si Smash Bros. připsali další prvenství. Je to nejrychleji prodávaná exkluzivní hra v Evropě skrz všechny platformy od Nintenda. I v britských statistikách byla na prvních příčkách a momentálně je to také nejrychleji prodávaná hra pro Switch na tamním trhu.

I když měli fanoušci před vydáním obavy, že to bude zbytečně přeplácané, tak to nakonec dopadlo nejlépe, jak mohlo. Nintendu se za posledních pár měsíců daří opravdu výborně a my se nemůžeme dočkat, s čím přijdou v příštím roce. Pokud se o Super Smash Bros. Ultimate chcete dozvědět více, určitě zamiřte na naši recenzi.

Hru si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama