Matchmaking SSB. se dočká úprav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Matchmaking SSB. se dočká úprav

Matchmaking SSB. se dočká úprav

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 12. 2018 09:41
Reklama

Nejnovější přírůstek do série Super Smash Bros. si v prodejích vede opravdu výborně. Na nejednom trhu drží prvenství, co se rychlosti prodávání týče a čísla stále rostou. Hráči k samotné hře mají ale pár výtek. Jednou z nich je ne úplně dokonalý matchmaking. Vývojáři jsou si toho ale vědomi a na úpravách už se pracuje.

V posledním vydání magazínu Famitsu ředitel vývoje, Masahiro Sakuraj, potvrdil, že tohle je jedna z věcí, které chtějí vyřešit co nejdříve. V současném stavu se totiž občas stává, že hra spojí hráče, kteří mají nastavená úplně rozdílná pravidla. Je pak docela nemilým překvapením, když vlastně hrajete něco, co jste původně vůbec nechtěli. V následujících týdnech by ale měla přijít oprava s novým patchem.

Sakuraj také potvrdil to, že na Jokera z Persony 5 si budeme muset ještě chvíli počkat. Po jeho představení na The Game Awards to vypadalo, že bude součástí soupisky už po vydání, ale nakonec tomu tak není. “Joker momentálně není hratelnou postavou, ale pracujeme na jeho implementaci. Osobně mám opravdu rád Personu 5,” dodal Sakuraj.

Super Smash Bros. Ultimate si vedlo výborně i v naší recenzi. Pořídit si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama