Blizzard propojí Twitch chat s Battle.netem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard propojí Twitch chat s Battle.netem

Blizzard propojí Twitch chat s Battle.netem

Filip Švácha

Filip Švácha

28. 12. 2018 13:40 13
Reklama

Internet je plný lidí, kteří se občas vyjadřují za hranicí slušného chování. Své by o tom mohl říci i Blizzard, jehož komunita kolem Overwatche zažívá už dlouhodobě problém s toxickým chováním svých hráčů. Ať už jde o ty obyčejné, nebo ty profesionální, každý týden jsou lidé z Blizzardu nuceni banovat čím dál více lidí. Přeci musí existovat nějaké lepší řešení, ne?

Blizzard tedy zkouší novou metodu, při které má v plánu propojit účty na Twitchi s účty na Battle.netu. Celý tento proces chtějí poprvé vyzkoušet ještě letos, konkrétně s pomocí Overwatch Contenders, což je polo profesionální liga, která streamuje přes vlastní kanál. Při hraní čtvrtfinálových zápasů této soutěže, které se konají mezi 28. prosincem a 12. lednem, budou hráči pro používání chatu nuceni propojit svůj Twitch účet s tím na Battle.netu. Blizzard bude celou situaci monitorovat s nadějí, že tímto způsobem docílí snížení toxicity a celkovému zpříjemnění herního zážitku celé komunity.

Bohužel o fungování tohoto nápadu nevíme téměř vůbec nic. Blizzard nezveřejnil, jak budou fungovat tresty, nebo jaká budou omezení v chatu samotném. Jisté není ani to, jaký dopad bude mít celý proces na Váš účet na Battle.netu. Více informací se asi dozvíme až podle toho, jak tento test dopadne. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama