Proč jsou Pokémon Lets Go kratší hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč jsou Pokémon Lets Go kratší hrou

Proč jsou Pokémon Lets Go kratší hrou

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

31. 12. 2018 12:55 4
Reklama

Ať už stojíte na straně Nintenda a považujete Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee! za plnohodnotné příspěvky do dlouholeté série nebo vám pozměněné herní mechanismy nových dílů moc nesedí, jedno je jisté. Poslední pokémoni jsou oproti svým předchůdcům o poznání kratší hrou. A to je další věc, která se fanouškům moc nezamlouvá.

S vysvětlením přispěchal šéf vývoje Junichi Masuda, který zkrácení herní doby obhajuje zatížením hráčů dalšími tituly, sociálními sítěmi a nedostatkem volného času. "Když zvážíte, jak lidé v dnešní době žijí, dá se říci, že každý má poměrně napilno." Masuda také odkazuje na způsob, kterým používáme smartphony, tedy každou chvíli, ale ne dlouho v kuse.

Pokud vám výše uvedené vysvětlení a způsob gameplaye nejsou příliš po chuti, nejste pravděpodobně mezi cílovou skupinou aktuální hry. Ta je v mnoha směrech inspirována právě mobilním hraním a po úspěchu Pokémon GO se zase není tolik čemu divit. Nadějí pro milovníky starých her může být další pokračování, které by se mělo na Switchi objevit už koncem roku 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama