Stardew Valley má battle royale mod
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stardew Valley má battle royale mod

Stardew Valley má battle royale mod

Filip Švácha

Filip Švácha

7. 1. 2019 15:52
Reklama

Pokud patříte mezi ty hráče, kterým nestačí vcelku rozsáhlá nabídka battle royale titulů, můžete vyzkoušet tento nejnovější experiment. Pro PC verzi Stardew Valley totiž vznikl mod, který z této hry udělá battle royale tak, jak ho všichni známe. Na server můžete pozvat až sto hráčů, pokud tedy tolik stejně smýšlejících osob seženete, a pustit se s nimi do boje na život a na smrt.

Nesmí chybět ani klasika tohoto režimu, tedy zmenšující se herní oblast. To aby se vám ostatní farmáři měli kam schovat. Celá záležitost se vtipně jmenuje Stardew Royalley a pokud máte zájem tuhle novinku vyzkoušet, můžete se podívat na tuto stránku. Navíc sami si budete moci nastavit, proti kolika hráčům se bude hrát, nebo jakým způsobem se bude zmenšovat zóna.

„V truhlicích po světě najdete meče, praky, bomby, léčivé předměty a někdy i koně a klobouky. Kácejte stromy a na ochranu si postavte ploty. Skrývejte se v křovích, nebo za stromy, abyste mohli překvapit své nepřátele. Hranice světa se nakonec zúží na jednu oblast,“ popisuje autor modu. Na to, jak to celé vypadá, se můžete podívat v této krátké ukázce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama