Informace o DLC pro Celeste
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Informace o DLC pro Celeste

Informace o DLC pro Celeste

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 1. 2019 11:00
Reklama

Pokud jste fanoušky skvěle přijaté plošinovky Celeste, určitě byste se ještě rádi vrátili za Madeline a prožili s ní nějaké to další dobrodružství. Už před koncem minulého roku totiž jeden ze dvou autorů hry, Matt Thorson, lákal na rozlučkové úrovně, které bychom měli mít k dispozici na začátku roku 2019. Ovšem na konkrétnější informace jsme si museli nějakou dobu počkat.

Čekání je ale u konce, protože Thorson se na svém twitterovém účtu podělil o pár detailů. Předně bohužel DLC nebude připraveno k vydání 25. ledna, tedy k prvnímu výročí hry. Má se jednat o jednu kapitolu bez B-Sides a půjde zatím o nejtěžší úrovně vůbec. Samozřejmostí jsou nové předměty a mechaniky. Nedočkáme se žádných dalších jahod, které bychom mohli sbírat, ale skvělou zprávou určitě je, že celé rozšíření bude na všech platformách zcela zdarma.

Titul je momentálně dostupný na Nintendu Switch, PlayStationu 4, Xboxu One a PC, takže pokud jste ještě nehráli, vřele doporučujeme. Doufejme, že na DLC nebudeme muset čekat nějak dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama