Fortnite zahalila zima, přichází nová sezóna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fortnite zahalila zima, přichází nová sezóna

Fortnite zahalila zima, přichází nová sezóna

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2019 12:17
Reklama

Nad světem Fortnite se před časem objevil záhadný orb. Jak už to tak bývá, stejně jako s kometou, i ledová koule byla příslibem nových událostí, které na místním ostrově nastanou. S novým týdnem přichází i nová sezóna a s ní i doba ledová. Do Fortnite tak dorazila pořádná zima.

Nad územím, kde se pravidelně střetává sto hráčů a vítězně z něj odchází jen jeden, se objevil Ice King, který s sebou přinesl studenou frontu a také své kamarády, Ice Fiends. Pokud si pamatujete říjnový Fortnitemares se zombie, noví kamarádi, kteří se vám pokusí znepříjemnit vaše přežívání, jsou jim podobní, jen jsou celí z ledu.

Samozřejmě spolu s novou sezónou se ve hře objevily nové challenge, Za každé jejich splnění vám Epic přidělí slušný počet zkušeností, a pokud jich splníte 6, dostanete speciální kosmetické věci. Pokud splníte všechny, odměnou vám bude nový padák/kluzák.

Ačkoliv se na první pohled zdá, že záhada orbu je vyřešená, příchod Ledového krále způsobil i řadu vedlejších záhad, které můžete objevit a prozkoumat. Tak například došlo ke zničení ledovce u Happy Hamlet, který odhalil bunkr, jenž byl pod ním schovaný. Kromě toho můžete narazit na obří vejce, jejichž přítomnost se zatím nepodařilo rozluštit. Pokud ale budete hrát pravidelně, dříve či později se jistě vysvětlí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama