V MK 11 crossplay zatím nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V MK 11 crossplay zatím nebude

V MK 11 crossplay zatím nebude

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 1. 2019 08:56
Reklama

Při plném představení nového dílu série Mortal Kombat, které proběhlo minulý týden, byla řeč nejen o soupisce bojovníků a brutalitě hry. Game designér Derek Kirtzic ze studia NetherRealm se v jednom z rozhovorů podělil o informace ohledně crossplaye skrz všechny platformy. Toto téma se v loňském roce probíralo velmi často a Mortal Kombat nechce zůstávat pozadu. Při vydání si prý ale s ostatními platformami nebudete moci zahrát.

Přesný důvod zatím neznáme, ale crossplay je prý něco, čím se v budoucnu rozhodně chtějí zabývat. Spekulace mluví o tom, že to souvisí s vydáváním technologie Epic Games pro cross-platform hraní, které oznámili na konci minulého roku. Nový Mortal Kombat totiž na rozdíl od minulých dílů už běží na Unreal Enginu 4, takže implementace těchto technologií by neměla být problém. Jestli jsou tyto domněnky pravdivé, tak crossplay by se měl v Mortal Kombatu 11 objevit ještě letos.

Nový díl této brutální série si budete moci zahrát už 23. dubna na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch. Je to poprvé od dílu Armaggedon z roku 2006, co se tato série objeví na platformě od Nintenda. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama