Proč byl vývoj MP 4 restartován
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč byl vývoj MP 4 restartován

Proč byl vývoj MP 4 restartován

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 1. 2019 09:40
Reklama

V minulém týdnu vydalo Nintendo video update ohledně nového dílu série Metroid Prime. Bohužel to ale nebylo video plné radostných novinek, ale právě naopak. Dozvěděli jsme se, že celý vývoj začne zase od začátku. Důvod, proč k tomu došlo, blíže specifikovaný nebyl. Díky Game Informeru ale máme alespoň bližší představu.

Tyto informace nejsou oficiálně potvrzeny. Redaktor Imran Khan na svém twitterovém účtu mluví o tom, že hlavním důvodem, proč se vývoj restartoval, byl zvláštní vývojový proces. Pro Nintendo to byl spíš takový experiment a všechno trvalo zbytečně dlouho a to proto, že na novém Metroidu pracovalo několik studií z celého světa. Některá z nich si vývoj nemohla vynachválit, jinde zase nastávaly velké problémy.

Do Retro Studios se prý vývoj přesunul poté, co se Nintendo rozhodlo, že by všechno mělo probíhat na jednom místě. Mimo to si vývojáři z Retro získali jejich pozornost prezentací nového dema. Khan také tvrdí, že na Switch zamíří také trilogie předchozích dílů, která podle původních plánů už měla být oznámena, ale jak dobře víme, zatím na to nedošlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama