Nové záběry z bojovky Power Rangers: BftG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z bojovky Power Rangers: BftG

Nové záběry z bojovky Power Rangers: BftG

David Plecháček

David Plecháček

30. 1. 2019 10:20
Reklama

Se slzou v oku a nostalgií v srdci vzpomínáme na dobu, kdy náš volný čas vyplňovali Strážci vesmíru. Je škoda, že se legendární Power Rangers nedočkali nějaké ambicióznější hry, a bohužel máme pocit, že příliš velké ambice nemá ani Power Rangers: Battle for the Grid od Hasbra, Lionsgate a společnosti nWay.

Battle for the Grid je bojovka, která je dle autorů snadná na uchopení, ale obtížná na ovládnutí. Pod touto obecnou definicí se skrývá zjednodušené ovládání, které ale údajně nabízí dostatečné možnosti na to, aby u sebe udrželo i veterány žánru. Moderní pojetí bylo představeno před několika týdny, dnes poprvé se ale můžeme podívat na to, jak hra ve skutečnosti vypadá. Nad rámec vizuálního zpracování ale známe některé detaily.

Předně, hra vyjde na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Vyjma konzole od Sony nabídne mezi třemi zbývajícími platformami cross-platformní multiplayer. Online část by měla hrát velkou roli a nabízet takřka nekonečnou znovuhratelnost. Té by měly pomáhat i nové herní režimy a bohatý obsah, které budou do novinky proudit i v období po vydání.

Jestli to jsou argumenty, proč na novou hru čekat, necháme na vás. Pokud ale myslíte, že nostalgie předčí například Mortal Kombat, můžete do Battle for the Grid investovat. Navíc chápeme, že brutalita série od NetherRealm hru zapovídá určitému publiku. I pro něj by novinka mohla být slušnou a třeba i zábavnou alternativou. V případě Switche navíc i na cestách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama