Osmá sezóna Fortnite bude o pirátech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Osmá sezóna Fortnite bude o pirátech

Osmá sezóna Fortnite bude o pirátech

Filip Švácha

Filip Švácha

25. 2. 2019 14:37
Reklama

Hráči masivního hitu Fortnite budu za pár dní svědky konce další sezóny, a tak je pochopitelné, že nemalé množství fanoušků přemýšlí nad tím, co bude tématem té příští. K tomu by jim mohl pomoci twitterový účet hry, na kterém vývojáři lákají na další obsah. V pořadí už osmá sezóna by se měla točit okolo pirátů a pokladů.

Na konci února si pro nás autoři ještě připravili další výzvy a dokonce je díky nim možné sehnat i Battle Pass pro osmou sezónu. To je určitě zajímavý krok a je možné, že se tak stalo kvůli existenci konkurenčního Apex Legends. Epic Games si pochopitelně chce své hráče udržet co nejdéle. Několik fanoušků si také všimlo, že se na mapě objevují záhadné pukliny, které naznačují zemětřesení, což by mapu změnilo k nepoznání. K tomu ostatně došlo už několikrát.

Ať se s Fortnite nakonec stane cokoliv, dozvíme se to už velmi brzy, konkrétně 27. února. Do té doby máte ještě čas zkusit získat zmíněný Battle Pass. A co si myslíte vy? Zaplaví ostrov moře a většina mapy bude pod vodou? Když už tam jsou letadla, tak lodě by snad neměly být takový problém. Dejte nám vědět v komentářích!  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama