Do Dead Cells míří velká porce obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Dead Cells míří velká porce obsahu

Do Dead Cells míří velká porce obsahu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 2. 2019 12:34 2
Reklama

Výborná akční plošinovka Dead Cells brzy dostane velké DLC jménem Rise of the Giant a bude zcela zdarma pro hráče na všech platformách. Vývojáři z Motion Twin nám v novém videu přiblížili novinky, na které se můžeme v rámci tohoto přírůstku těšit.

Pokud hrajete Dead Cells na PC, tak už si můžete zahrát betaverzi tohoto DLC. První z představených novinek je nová oblast jménem Cavern. Budete se do ní moci vydat až poté, co poprvé úspěšně dokončíte hru. Mimo to přišla také řeč na další oblast a bosse, který ale bude dobře skrytý. Na toho budete potřebovat velmi dobré reflexy, a hlavně pevné nervy. Prý půjde o nejtěžší část hry a abyste se do ní vůbec dostali, musíte pětkrát porazit hlavního bosse.

Samozřejmě nebudou chybět noví nepřátelé. Někteří budou exkluzivní pro nové oblasti, jiné zase budete potkávat i na místech, které už dobře znáte. Také se můžete těšit na nový systém skinů. K dispozici bude hned 50 různých variant toho, jak může vaše postava vypadat. Získávají se stejně jako vybavení, nejdřív musíte najít blueprint a následně nasbírat dost buněk, abyste si ho odemkly. Tím ale ještě nekončíme. Do hry přibydou 3 nové skilly a 10 zbraní.

I když je Dead Cells považované za kompletní produkt, tak vývojáři říkají, že chtějí přidat ještě jednu vrstvu kvality navíc. Toto DLC dovysvětlí všechny souvislosti a celkově Dead Cells uzavře. Zatím nevíme, kdy nás čeká vydání plné verze pro všechny platformy, ale mělo by to být už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama