NetherRealm ukazuje Johnnyho Cage
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NetherRealm ukazuje Johnnyho Cage

NetherRealm ukazuje Johnnyho Cage

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 2. 2019 12:30 3
Reklama

Spousta lidí už vyhlíží další pokračování oblíbené série bojovek Mortal Kombat s číslovkou 11. Vývojáři z NetherRealm se nám alespoň nějak snaží ukrátit čekání, a tak se můžeme podívat na to, jak bude vypadat veterán Johnny Cage. Ten je určitě všem fanouškům velmi dobře známý.

K jeho hlavním přednostem patří metání zelených „fireballů“ a kopy nabité zelenou energií. Dále umí pár triků spojených s jeho zaměstnáním. Johnny Cage je totiž hollywoodská akční hvězda, a tak si například může zavolat svého kaskadéra, který vám protivníka podrží, abyste mu mohli dát pěstí do intimních partií, nebo svého oponenta oslní bleskem z fotoaparátu, aby ho následně mohl rozřezat motorovou pilou.

Předpokládáme ale, že většinu z vás zajímá především to, jak bude vypadat fatalita Johnnyho Cage. Musíme uznat, že zklamáni asi nebudete. Johnny je totiž při natáčení požádán, aby protivníka dorazil zvedákem do brady, ale nějak se to úplně nedaří. Na výsledek se vám doporučujeme podívat ve videu. Je tedy jasné, že s tímto hercem bude pořádná zábava. Hra vychází na už 23. dubna na PlayStation 4, Xbox One, PC a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama