Ve Smitu máme nového boha
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Smitu máme nového boha

Ve Smitu máme nového boha

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 3. 2019 14:59 1
Reklama

Patříte-li mezi příznivce MOBA her, určitě jste si alespoň vyzkoušeli Smite, MOBU z pohledu třetí osoby od studia Hi-Rez. Ta od letošního roku podporuje cross-play mezi Xboxem One, PC a Nintendem Switch. Kromě toho mají hráči možnost zahrát si proti ostatním platformám i Paladins a Realm Royale.

Ohledně Smitu ale máme ještě další informaci. Do hry dorazí nový hratelný bůh, kterým bude mořský had Jormungandr. Ten pochází ze severské mytologie, kde je hlavním protivníkem Thóra. Je docela netypický, protože je tak obrovský, že většinu hry z něho uvidíme pouze jeho část. Kromě toho nemá žádné nohy, takže bojištěm plave. Také ho nebudeme moci nijak povalit, protože v podstatě vyrůstá ze země, tudíž ho lze pouze omráčit.

Vyžívá se v plivání jedu, dokáže mocně zařvat a dokonce se i ponořit pod zem a tím získat neviditelnost a zvýšenou pohyblivost. Jeho hlavní dovedností je pak schopnost se vynořit a zase zanořit do země, přičemž tímto manévrem způsobuje poškození. Ideální k dohánění svých nebohých obětí. V tuto chvíli si ho také můžete prohlédnout v celé jeho kráse a věřte, že je to vcelku hrozivý pohled. Asi nikoho nepotěší, že se kolem něho motá obrovský had.

Společně s možností zkusit si soupeřit s kamarády na jiných platformách je nyní tak ideální chvíle se zapojit do zápolení mezi bohy. Nezapomeňte také, že Smite je na všech zařízeních zcela zdarma, a to včetně verze pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama