Nintendo oznámilo Labo VR Kit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo oznámilo Labo VR Kit

Nintendo oznámilo Labo VR Kit

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 3. 2019 09:06
Reklama

Nedávno jsme informovali o množících se spekulacích ohledně virtuální reality od Nintenda. Jedna z nepodložených zpráv tvrdila, že se VR objeví jako součást papírové skládačky Nintendo Labo. Tyto zvěsti se ukázaly být pravdivé.

Nintendo Labo: VR Kit bude k dispozici v několika variantách. Celý set vyjde na 80 dolarů, jeho součástí jsou brýle a pět dalších unikátních skládaček – kartonová puška, foťák, pedál a dvě papírová zvířata – slon a pták.

Pokud by se někomu nechtělo investovat do celého setu a raději by si virtuální realitu nejprve vyzkoušel, může zakoupit Starter Kit. Jeho součástí jsou pouze brýle a výše uvedená střelná zbraň, prodávat se bude za poloviční cenu, tedy za 40 dolarů. K nim lze dokoupit rozšiřující balíčky v ceně 20 dolarů.

Zpracování jednotlivých skládaček je dostatečně výmluvné a nabízí jistou představu, jak asi bude zážitek vypadat. Zatím není k dispozici žádné video, které by VR Kit blíže představilo. Musíme si tedy vystačit s vlastní fantazií. Známe ale datum, kdy se novinka objeví v regálech obchodů. Virtuální realitu pro Nintendo si mohou majitelé Switche poskládat už 12. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama