Baptiste je další hrdina pro Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Baptiste je další hrdina pro Overwatch

Baptiste je další hrdina pro Overwatch

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 3. 2019 11:20 1
Reklama

Do Overwatche nám zavítal další hrdina. Tentokrát se jedná o bojového medika Baptista, který se pyšní na léčitele vcelku velikou zbraní. Pomocí ní dokáže pálit tři projektily najednou, což rozhodně leckoho pořádně zabolí a spoluhráčům určitě přijde vhod, že z ní dokáže vystřelit léčivý granát.

Tím ale výčet jeho schopností nekončí. Regenerative Burst v průběhu času doplňuje jemu a všem hrdinům v týmu zdraví, Imortality Field zase všechny zachrání od jisté smrti. Kromě toho má ještě k dispozici Exo Boots, díky nimž snadno přeskočí jakékoliv překážky od protihráčů.  No a konečně jeho ultimátní schopností je Amplification Matrix. Baptistovi umožní vytvořit energetické pole, které zdvojnásobí poškození a léčivé účinky zbraní.

Overwatch ale ještě čekají další menší změny. Autoři se zaměřili také na vybalancování hry, takže například upravili minimální poškození raketometu, co používá  Pharah, nebo zmenšili postih k rychlosti pohybu, když Orisa střílí. Samozřejmostí je pak oprava bugů a další menší záplaty. Líbí se vám nová postava? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama