Super Meat Boy Forever se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Meat Boy Forever se odkládá

Super Meat Boy Forever se odkládá

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 4. 2019 09:29
Reklama

Od vydání prvního dílu nic neodpouštějící plošinovky Super Meat Boy uběhlo dlouhých devět let, a proto se není čemu divit, že fanoušci už netrpělivě vyhlíží pokračování. Na konci minulého roku nás autoři ubezpečovali, že hra by měla vyjít letos v dubnu, ovšem jak se zdá, vývoj je složitější, než se původně předpokládalo, a tak dojde k dalšímu odložení.

Hlavním důvodem je, že vývojáři nehodlají přijít o rozum. Tvůrci by to prý mohli v termínu stihnout, ale museli by obětovat své psychické i fyzické zdraví, což rozhodně nechtějí. Nemáme se ale obávat, protože titul by neměl být odložen o nějak extra dlouho, ovšem nic konkrétnějšího nevíme. Každopádně je jisté, že vývoj je už téměř u konce, tak snad se už velmi brzy dočkáme.

Podle všeho se o tuto informaci podělili už na akci PAX East, kde měli všichni pro autory pochopení, takže v podobnou empatii doufají i v případě reakcí na internetu. Sami moc dobře víme, jak to na internetu občas chodí, ale naštěstí podle komentářů na Twitteru jsou příznivci hry skutečně tolerantní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama