Albion Online přechází na free to play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Albion Online přechází na free to play

Albion Online přechází na free to play

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 4. 2019 14:18
Reklama

Albion Online, ambiciózní MMO hra, se nyní stává free-to-play. Důvod je poněkud zvláštní, v oficiálním oznámení se píše, že spolu s rostoucím počtem hráčů, nespočtem technických vylepšení a novým tutoriálem se Albion Online otevírá pro všechny.

Podobné kroky ale bývají zpravidla způsobeny přesným opakem, tedy situací, kdy hra upadá. Navíc vývojáři již dříve avizovali, že F2P model není v plánu. Ale nemá cenu spekulovat. Společně s novým videem jsme se dočkali i vysvětlení toho, jak se hráči po přechodu rozdělí, respektive nerozdělí.

„Byznysový model Albionu byl vždy rozdělený na dva statuty: Prémiový status, který bylo možné zakoupit za reálné peníze či herní měnu, a Normální status. Tento model se s přechodem na F2P nezmění. Jediná změna je to, že si již nemusíte hru koupit pro to, abyste jí hráli. Hráči, kteří se do hry připojí až po jejím přechodu na F2P, nebudou mít žádná omezení a mohou si užívat všechny aspekty hry. Naopak ti, kteří nás dříve podpořili, získají nového mounta, 1000 goldů a tři dny prémiového statusu“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama