Do Smash Bros. míří level editor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Smash Bros. míří level editor

Do Smash Bros. míří level editor

David Plecháček

David Plecháček

11. 4. 2019 08:51
Reklama

Smash Bros. je v našich končinách takový nenápadný hit. Přestože se o něm od vydání příliš nemluví, Switchi dělá olbřímí službu. Nintendo ale přeci jen raději videem připomíná, že pokud máte Switch, anebo nad ním minimálně přemýšlíte, populární bojovka na vás stále čeká. Na samotném traileru by nebylo nic tak zajímavého, kdyby ale...

Kdyby ale neodhaloval nový prvek ve hře. Jak asi z úvodu chápete, nejedná se o odhalení v pravém slova smyslu. Nosná myšlenka třicetivteřinové ukázky spočívá v tom, že každý může hrát Super Smash Bros. Ultimate tak, jak sám chce a jak mu vyhovuje. Pozorní diváci si ale už po třech vteřinách všimli, že tu něco nehraje – a že v rozmazaném menu hry je položka, která tam v tuto chvíli chybí.

Pokud se vám nepodaří záložku dekódovat, pomůžeme vám. Jedná se o „Stage Builder“, tedy o možnost postavit si vlastní úrovně za pomoci presetů. Ať už jde o drobnou nápovědu nebo o omyl, zase tak velké překvapení přítomnost level editoru není, vždyť jej obsahovaly jak díly pro Wii, tak pro Wii U. Na druhou stranu, Nintendo o jeho přítomnosti zatím mlčelo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama