Nové časově omezené režimy rozšíří Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové časově omezené režimy rozšíří Fortnite

Nové časově omezené režimy rozšíří Fortnite

David Plecháček

David Plecháček

17. 4. 2019 12:22
Reklama

Fortnite sice už od vydání obsahuje jednu jedinou mapu, ta se ale pravidelně mění a ještě pravidelněji hostí speciální eventy, které koření tradiční režim battle royale. Naposledy jsme si užili zábavu s lávou, tentokrát se podíváme do vzduchu. Lávu si ale Epic nechává v záloze.

Novinkou, která se objevila jako časově limitovaný režim, je Air Royale. Do Fortnite se tak vrací letadla X-4 Stormwing, a tentokrát si pro sebe berou celý nový režim. Jedná se o hru pro dva, přičemž vás posadí právě za knipl nebo zbraně primitivního letounu.

Každý má tři životy, a pokud se dotknete země, jste eliminováni. Pokud si připíšete sestřel, život se vám přičte. Jednoduchá pravidla jsou ještě umocněna zmenšující se arénou, a to především snižujícím se stropem. Ten vás tak bude čím dál víc nutit držet se blízko nad zemí.

Jak jsme ale řekli, ani láva nepřijde na zmar. Zatímco Air Royale je s updatem 8.40 aktivní, další se teprve chystá. Je jím opět časově omezený Food Fight – Deep Friend. Ten celý herní svět rozdělí do dvou velkých táborů na dvě oddělené poloviny světa, kterou uprostřed přehrazuje bariéra. A navíc se i zde láva konstantně začne zvedat a nutit vás postupovat stále vzhůru.

Aby nešlo jen o pouhou eliminaci a dominanci jednoho týmu, každý tým má svou restauraci, kterou musí chránit. V ideálním případě by ji měl hlídat prostřednictvím stavby pevností, ale zároveň musí zničit maskota nepřátelského týmu vně nepřátelské taverny. Pokud se to povede, daný tým přijde o možnost respawnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama