Koukněte se na postavy v JRPG Oninaki
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koukněte se na postavy v JRPG Oninaki

Koukněte se na postavy v JRPG Oninaki

Filip Švácha

Filip Švácha

26. 4. 2019 12:15
Reklama

Před pár měsíci jsme vás informovali o novém JRPG z dílny zkušeného týmu Tokio RPG Company, ve kterém se staneme členem Veil Watch, jenž má za úkol chránit rovnováhu mezi Living World a Beyond a ukázat ztraceným duším tu správnou cestu. Svět by měl fungovat tak, že je naprosto tabu pro někoho truchlit, či být kvůli něčí smrti naštvaní. Obyvatelé Living World totiž věří v reinkarnaci a ta se nedostane těm, kdo nezvládnou být dostatečně silní a neudrží své emoce na uzdě.

A právě tyto duše jsou ty ztracené, o které se musí postarat Watchers, jejichž cílem je zabránit, aby se z nich stalo monstrum a očistit je, popřípadě zneškodnit to, co se z nebožáka stalo. Lokace se budou měnit podle toho, v jakém ze dvou světu se váš hrdina zrovna nachází. Budete mezi nimi muset často cestovat, aby se vám povedlo zachránit co nejvíce duší.

Square Enix nám ale nově ukazuje charaktery, s nimiž se na svých cestách potkáte. Video pochopitelně začíná představením hlavní postavy, Watchera Kagachiho, jenž silně věří v pravidla reinkarnace a je ochoten pro své přesvědčení i zabít. Jeho život se ale zcela změní potom, co potká záhadnou dívku Linne. S tou se Kagachi potkal ještě předtím, než se stal členem Veil Watch. Linne ale za tu dobu vůbec nezestárla a ještě k tomu trpí ztrátou paměti. Ona se ve skutečnosti ani nejmenuje Linne, takže jaký je její příběh?

Tím ale výčet nekončí, protože dále se v tomto JRPG setkáme ještě Kushim, zkušeném Watcherovi, který je pro Kagachiho v podstatě otcem, ale o jeho minulosti toho moc nevíme, neboť mluvení není jeho silná stránka. Má ale velmi rád svoji dceru Mayuru. Ta se Kagachim přátelí už od dětství a překvapivě také patří do Veil Watch. Je moc hodná a srdečná a díky tomu má problém se svojí prací, protože pochybuje o zákonech reinkarnace. To se jí jako Watcherovi pochopitelně vůbec nehodí.

Poslední postavou je Night Devil, z jehož jména je patrné, že nepůjde o pozitivní charakter. Jedná se o zkušeného šermíře a ducha z minulosti. Aby toho nebylo málo, jde po naší mysteriózní dívce Linne, ale jinak toho o něm autoři příliš nezveřejnili. Onninaki bychom se měli dočkat někdy letos v létě na PlayStationu 4, Nintendu Switch a Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama