VR update pro Zeldu zlepšuje nahrávací časy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VR update pro Zeldu zlepšuje nahrávací časy

VR update pro Zeldu zlepšuje nahrávací časy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

29. 4. 2019 07:12
Reklama

I přes to, že si poslední díl ze série The Legend of Zelda zahrajete i na postarším Wii U, stala se tato hra pro mnohé hráče důvodem, proč si pořídit aktuální Switch. Možnosti vzít si Breath of the Wild na cesty neodolalo více než 10 milionů hráčů a hra je jedním z nejprodávanějších a nejpovedenějších titulů na přenosné konzoli. Ne pro každého byla ale verze pro Switch ideální.

Jako každá úspěšná hra totiž k sobě The Legend of Zelda: Breath of the Wild přilákala i speedrunery. Ti kvůli delším načítacím časům dávali často přednost staršímu hardwaru, což se ale možná brzy změní. Poslední patch pro hru, který má přinést především podporu pro poslední Labo Kit zaměřený na virtuální realitu totiž podle všeho hru výrazně zrychluje.

Jako první si rozdílu všiml speedruner Alexis de Champris, jehož porovnání načítacích časů naleznete pod novinkou. Zrychlení se týká především vstupu do chrámů a načítání hry po smrti hlavní postavy. Verze pro Switch je tak nyní srovnatelně rychlá s tou pro Wii U. Pokud se tedy na aktuální Zeldu teprve chystáte, případně ji máte rozehranou, rozhodně se vám vyplatí hru zaktualizovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama