Záběry z třetího Saints Row na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Záběry z třetího Saints Row na Switchi

Záběry z třetího Saints Row na Switchi

Filip Švácha

Filip Švácha

30. 4. 2019 13:25 2
Reklama

O Nintendu Switch už celkem dlouho neplatí, že bychom si mohli stěžovat na nějaký výrazný nedostatek titulů. Příkladem toho může být i připravované vydání ztřeštěné městské akce Saints Row: The Third, kterého se majitelé této konzole dočkají už velmi brzy. Právě při této příležitosti nám vydavatel Deep Silver chce ukázat, jak port vypadá.

Čeká nás tak série videí, díky nimž si budeme moci podívat na různé úseky ze hry, přičemž první z nich bylo nedávno zveřejněno. V něm se podíváme na to, jak probíhá taková ideální loupež v provedení už všem dobře známých kriminálních živlů. Grafické zpracování nás asi vzhledem ke stáří původního titulu nijak nepřekvapí, přesto se ale nejedná o nic, co by nás mělo nějak urazit.

Herní knihovna Nintenda Switch se tak rozroste o další kvalitní počin. Navíc na něj nebudeme muset čekat dlouho, protože Saints Row: The Third -The Full Package, jak se port oficiálně nazývá,vychází už 19. května. A co vy? Zkusíte si třetí Saints Row na cestách, nebo jste se hrou strávili až příliš mnoho času a stačilo vám to? Dejte nám vědět v komentářích!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama