EA uctilo památku Josefa Šurala
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA uctilo památku Josefa Šurala

EA uctilo památku Josefa Šurala

Marek Selinger

Marek Selinger

1. 5. 2019 13:05 7
Reklama

Český fotbal zasáhla v pondělí velká tragédie, kdy při dopravní nehodě v Turecku zahynul reprezentační útočník Josef Šural. Bývalý hráč brněnské Zbrojovky, libereckého Slovanu a pražské Sparty působil v tamějším klubu Alanyaspor. Žádné další branky už soupeřům bohužel nenastřílí.

Po tom, co se celý fotbalový svět o smrti Josefa Šurala dozvěděl, se spustila velká vlna solidarity, kdy rodině fotbalisty kondolovali bývalí spoluhráči, trenéři či světové hvězdy. Zkrátka úmrtí sympatického a usměvavého forvarda zasáhlo celou fotbalovou veřejnost, ke které se nyní přidává i Electronic Arts se svou FIFA 19. Jelikož turecká liga včetně Alanyasporu je součástí hry, bylo možné se s českým hráčem setkat například v módu Ultimate Team. Pokud aktuálně titul zapnete, zobrazí se vám zpráva, ve které EA sděluje smutek nad smrtí Josefa Šurala a zároveň vyjadřuje podporu celé rodině. Dále zde společnost uvádí, že hráč bude odstraněn ze sestavy svého týmu a budou provedeny změny v režimu FUT.

Chování Electronic Arts oceňujeme a zároveň si vážíme, že i takováto společnost umí v těžkých chvílích nastavit svou lidskou tvář. Tímto způsobem se mohou o tragickém osudu fotbalisty dozvědět fanoušci na celém světě a podpořit jeho nejbližší. K čemuž se připojujeme i my.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama