Hororový Darkwood míří na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hororový Darkwood míří na konzole

Hororový Darkwood míří na konzole

Filip Švácha

Filip Švácha

2. 5. 2019 12:08
Reklama

Survival horor z ptačí perspektivy Darkwood už na Steam dorazil minulý rok v srpnu a sklidil veskrze pozitivní hodnocení. Vaším úkolem je přes den nasbírat co nejvíce surovin a materiálů, abyste je pak následně v noci ve svém úkrytu využili k výrobě různých užitečných předmětů. Noc totiž není vůbec bezpečná, a tak se nejvíce vyplatí se někde zabarikádovat.

Vaše postava se bude v průběhu děje vylepšovat a získávat tak schopnosti, které se vám na vašich cestách budou setsakra hodit. To, jak hrajete, má také vliv na okolní svět a postavy, které se v něm pohybují, takže si dávejte pozor, jak se rozhodnete. Vyplatí se raději nikomu nevěřit. Aby toho nebylo málo, okolní lesy se ještě neustále mění.

Donedávna se takhle mohli bát pouze hráči na PC, ti na konzolích měli smůlu, ale tento stav už nebude platit dlouho. Vývojáři z Acid Wizard Studio plánují hru vydat na Nintendu Switch 16. května, 14. května na PlayStation 4 a nakonec 17. května na Xbox One. V tomto případě ale pochybujeme, že hra bude ke stažení na The Pirate Bay, jako tenkrát bylo u PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama